Nuffnang Add

Monday, January 18, 2010

PD Outing








Last weekend kena pergi PD. Kena arrange a management briefing, hmm..pening kepala menguruskan "orang-orang besar" ni. Kejap nak bilik macam ni, kejap nak bilik macam tu, kejap nak share room dengan orang ni, kejap ngan orang tu. Penat "Charlie's Angles" menguruskannya. Berbalik kepada "orang-orang besar" tadi, sebenarnya "orang besar" betul-betul tak le berapa susah nak jaga, orang yang tak berapa besar tu lagi susah. Tidak mengapalah, baik kita belajar dari mereka semua, kalau dah jadi "orang besar", jangan menyusahkan orang!!

Since I dah kat PD hari tu, teruslah extend one more day, bawak family member datang ke PD, duduk kat The Legend Water Chalet. Hmm..best betul, layanan and bilik dia cantik. Rasanya worth it bayar mahal (for me la!).

Ni la first time, we all bawak Hannah pergi outing, selain dari balik kampung Sik hari tu. Dia macam enjoy je, nasib baik la tak demam ke, selsema ke..Nak kena selalu bawak berjalan ni, supaya dia lasak.

No comments:

Post a Comment

Post a Comment